LOTR: Mines of Moria bemutató

2008. szeptember 06.
2.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár a legutolsó film óta már eltelt 5 hosszú esztendő, a Lord of the Rings név még mindig jól cseng a piacon.

Ezt használta ki tavaly a Codemasters is, amikor kihozta a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmart, amely egy, Tolkien népszerű világában játszódó, MMORPG. Bár a WoW mánia akkoriban is tombolt, a Gyűrűk Ura MMO szép sikereket könyvelhetett el. Ilyen előzmények után senkit sem ért váratlanul, amikor bejelentették a kiegészítő érkezését.

Amely a terjedelmes The Lord of the Rings Online: Mines of Moria címet viseli magán. A könyv vagy a film eseményeit ismerők ebből ki is következtethetik, hogy ezúttal a törpék ősi városa kerül a kalandok középpontjába. Mivel ez a föld alatt terül el, ezért nem leszünk híján sötét helyszíneknek, és sötét lelkű csúnyaságoknak. A most érkezett videó ebből a félelmetes és mégis vonzó helyszínből mutat be néhány életképet. Legendás törpe harcosok szobrai, izzó lávafolyamok és ezüstösen csillogó mithrill kristályok szegélyezik utunkat.

A kiegészítő a friss területek mellett is fog egyéb újdonságokat prezentálni. Ezek egyelőre kimerülnek a már unalomig ismert új szörnyek, új kasztok, új fegyverek felsorolásban. A Mines of Moria debütálása az üzletek polcain igen közel van, hiszen a kiadó tervei szerint még az ősz folyamán telepíthetjük gépünkre.
#tv#
1 hozzászólás

Deathcharger

14 éve, 8 hónapja és 7 napja

hát ezt majd kifogom tryelniröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja