Lost: Via Domus megjelenés

2008. január 26.
3.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az ünnepi időszakot követő téli uborkaszezon után februárban remélhetőleg már senkinek nem lesz oka panaszkodni a megjelenő újdonságok számával kapcsolatban.

Számos szépreményű játék debütál a következő hónapban, remélhetőleg ezek közt végre napvilágot lát a túlélőshow-őrület adaptációja is, vagyis a Lost: Via Domus. A kalandjáték poénjairól az erdeti történettől nagyban eltérő sztorivonal gondoskodik, eredetiségét pedig a megismert karakterek garantálják.

Az Ubisoft 2006 nyarán adta hírül, hogy játékprogramot készítenek a méltán népszerű sorozatból, melyből jelenleg a negyedik évad van terítéken. Eltelt azóta máfél év, az napokban pedig már a megjelenés előszele fújdogál. A játék egyaránt megjelnik majd PC-re, X360-ra, és természetesen a PS sem marad ki a szórásból, bár lehet, hogy ez utóbbi némileg később érkezik majd, mivel a Sony-ra szánt verzió kevésbé van előrehaladott stádiumban a többi platformhoz képest.

Bár nem szerencsés hasonlatokkal élni egy a Lost-hoz hasonló kaliberű játék megjelenése előtt, de ha mégis, akkor mondhatnánk, hogy a játék leginkább a Splinter Cell-re emlékeztet majd. Akcióval sűrűn átszőtt kalandjáték lesz a Via Domus, de legfőbb erőssége mégis a történet, mely gyakorlatilag annak gyökereitől fogva különbözik majd az eredetitől. Az eredeti felállás(a lezuhant repülőgép), és a megismert karakterekből jónéhány marad a játékban. Ezt fűszervezve a csúnyának nem nevezhető grafikával szinte biztos, hogy hatalmas sikert arat majd a játék is.

A játék hivatalos honlapja: lostgame.us.ubi.com/
nincs még hozzászólás

Lost: Via Domus
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja