Lost Planet 2: A Capcom máig titkolt játéka (Video Update)

2009. február 23.
2.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Eljött a hétfő és vele együtt a múlt héten beígért, Xbox LIVE exkluzív leleplező videó.

A Capcom mostanáig tartotta lázban a játékosokat, akik véget nem érő találgatásokba kezdtek, vajon mi lehet az a nagy, titkos projekt. Nem borzoljuk tovább az idegeket, a Lost Planet 2 első mozgóképe futott be a marketplace-re, minden hivatalos bejelentést megelőzvén. Bár szó már esett róla, megerősítve érkezése konkrétan nem volt. A videó több részlettel is szolgált.

Kenji Oguro vezeti a bandát a rögös úton, avagy őt ültették a rendezői székbe, aki mellett Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere foglal helyet. Az első Lost Planet-tel ellentétben nyoma vész a hó birodalmának, az erőteljes klímaváltozásnak köszönhetően pedig előtűnik majd egy dzsungel is.

Mit hoz még a Lost Planet 2 a bővülő palettára? Nem túl meglepő módon a kooperáció lehetőségét, az első is ordított egy ilyen megoldásért, most a folytatásban ezt szintén kézhez kapjuk végre. A mechák nem tűnnek el nyom nélkül, a második részbe is bőven jut majd belőlük.

Lesznek továbbá hordozható pajzsok, amelyeket feltehetően a Gears Of War 2-ből lestek el a tisztelt urak, lopni pedig nem szégyen, ha azt igényes formában valósítják meg a felelős fejlesztők. Az online, négyjátékos kooperációról már nem is beszélve... A videót is hamarosan kézre kerítjük, majd bemutatjuk Nektek.

A Lost Planet 2 valamikor idén érkezik, konkrét platformok jelenleg nincsenek megerősítve (kivétel az Xbox 360 értelemszerűen), de abszolút elképzelhető, hogy lesz PlayStation 3-as verzió is belőle, lásd, a Capcom nem szívesen hegeszt exkluzív anyagokat, illetve az első rész is kijött később a Sony masinájára. Bővebben később, amint többet is megtudunk.

#tv#
nincs még hozzászólás

Lost Planet 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja