Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban

2008. május 16.
2.4001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Lost In Blue egy sikeres Nintendo DS sorozat, mely elérkezett arra a pontra, hogy szélesebb körökben is bemutatkozzon.

A handheld verziók után idén megérkezik az első asztali konzolos felvonás a Nintendo Wii platformját célba véve. Hőseink egy hajótörés következményeképpen egy titokzatos szigeten fognak partot, ahol buja növényzet, ősi romok és egy aktív vulkán várja a szerencsétlenül járt delikvenseinket. A feladat adott, túl kell élnünk életünk nagy kalandját.

Szerencsére nem leszünk teljesen magunkra utalva a bajban, hiszen velünk lesz egy hűséges eb és egy barát, hogy segítsenek átvészelni a katasztrófát, felfedezni a sziget rejtett titkait és egy új élet megteremtésében is jó szolgálatot tesznek. A helyszínen különféle szeszélyes időjárási körülmények nehezítik a bajba jutott barátainkat. A grafika teljes mértékben 3D-s lesz, vibráló, élénk színekkel életre keltve az édeni szigetet.

A Wiimote-Nunchuk páros lehetővé teszi, hogy életszerű mozdulatokkal gyakorold a számos minijátékot, mint például a horgászatot, ácsolást és tűzgyújtást. A sziget leírása (tutorial) és a felfedezésre fektetett nagyobb hangsúly garantálja, hogy a Lost In Blue-ban kevésbé jártas egyének is könnyen boldoguljanak, jobban elmerülhessenek a játék nyújtotta élmények sokaságában. A kalandba egy barátodat is meginvitálhatod, hiszen a Wii verzióban helyet kap egy új kooperatív rendszer és több, mint 40 féle minijátékkal múlathatjátok majd az időt.

A játkot a Konami csiszolgatja, pontos megjelenési dátum egyelőre nincs. Amerikában már a harmadik rész jelent meg a sorozatban Nintendo DS-re, Wii-re viszont ez lesz a legelső epizód. Egy kissé Sims-es beütéssel és grafikai stílussal, ha a Hajótörötek bejött, akkor ez is tetszeni fog.


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 2. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 3. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 4. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 5. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 6. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 7. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 8. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 9. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 10. kép


Lost In Blue: Shipwrecked: Elveszve a paradicsomban - 11. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt