Los Angelesben nyitott stúdiót a Kojima Productions

2012. szeptember 13.
1.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már régóta lehetett hallani a japán játékipar egyik legendás alakjának, avagy Hideo Kojimának azon terveiről, miszerint az általa létesített Kojima Productions csapatát a jövőben bővíteni kívánják, méghozzá Japán határain kívül is.

A pletykákból és az elméletből azonban mostanra vált gyakorlat, amint ugyanis kiderült, a Konami csoporthoz tartozván, Los Angeles városában nyitott új stúdiót a Metal Gear Solid-sorozattal elhíresült csapat, akik akciójátékot szeretnének készíteni, elsősorban amerikai fejlesztők bevonásával.

Habár Hideo Kojima nem mondta ki nyíltan, de feltételezzük, hogy a Los Angelesben meglapított új csapattal az a tervük, hogy tágabb kapukat nyissanak a nyugati játékosok és az itteni játékipar irányába, hiszen bár nagyon sikeres errefelé a Metal Gear Solid-sorozat is, de amennyiben újabb szériákat szeretnének elkészíteni, méghozzá a potenciálisabb és nagyobb nyugati piacnak, ahhoz bizony nyugati fejlesztőkre is szükségük lesz.

Feltételezzük, hogy ezért nyitott új stúdiót Los Angelesben Kojima mester, és nagyon reméljük, hogy hamarosan megtudjuk majd, miféle akciójáték is formálódik a fiatal csapat berkein belül.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nyilván szeretnék egy kicsit nyugatiasabbra venni a figurát...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nyilván szeretnék egy kicsit nyugatiasabbra venni a figurát...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások