Lopakodós James Bond játékon és az X-Men: Origins folytatásán dolgozhat a Raven Software

2010. december 08.
1.9101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Raven Software brigádja körül komoly gondok alakultak ki az utóbbi időben, ehhez nem is férhet kétség, egyrészt óriási hírzárlat van a csapat körül, másrészt egyes pletykák szerint leépítés is volt a berkeikben, de a legújabb szóbeszédek arról árulkodtak nekünk, hogy a brigád a sok rossz ellenére két vadonatúj játékon is dolgozik a háttérben.

Mindezekről az MI6 nevű James Bond rajongói oldal számolt be nekünk a minap, akik elárulták, hogy kedvenc titkos ügynökükkel a főszerepben készít videojátékot a Raven csapata.

Természetesen mindez csak szóbeszéd, egyetlen hivatalos forrásból sem nyert megerősítést, de a pletyka terjesztői szerint egy lopakodásra, semmint az akcióra kiélezett 007-es kaland formálódik a srácok műhelyében, akik emellett már serényen dolgoznak az X-Men: Origins folytatásán is. Utóbbiról természetesen még annyi információnk sincs, mint a James Bond játékról, és ameddig nem hivatalosak az információk, addig felesleges is minderről komolyabban értekezni, de tartsuk észben a lehetőségeket.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

Sem x-men-ről, sem james bond-ról nem hallottam 2010 óta a bandától.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja