Lola Simlish nyelven énekelt

2008. szeptember 09.
21.7061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Már kapható a nagy sikerű Sims játékszoftver következő kiegészítő része, amelynek főcímdalát nem más énekelte fel, mint az egyik legsikeresebb mai fiatal előadónk, Lola.

Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, hogy Rakonczai Viktor szerzeményét, Lola Mozdulj már című dalát választja a Sims2 Nagyvárosi élet főcímdalának. Mivel a Sims2-ből több mint 99 millió darab fogyott el világon, így nagy valószínűséggel Lola hangja minden eddigi magyar előadónál több háztartásba jut majd el a játék segítségével világszerte.

Lola Simlish nyelven énekelt - 2. kép


Lola Simlish nyelven énekelt - 3. kép

"A Simsek világában Simlish nyelven beszélnek, így ezen a nyelven énekeltem fel a dalt" - kezdte a fiatal énekesnő. "Leginkább valamelyik szláv nyelvhez tudnám hasonlítani ezt a halandzsa nyelvet, hiszen rengeteg mássalhangzót használ egy szóban. Bevallom, angolul sokkal könnyebben felénekeltem, erre azért ráment pár éjszakám, mire tökéletesítettem a kiejtést."

Lola Simlish nyelven énekelt - 4. kép


Lola Simlish nyelven énekelt - 5. kép

Lola napokig el sem hitte, hogy őt kérték fel az új játék főcímdalának feléneklésére, hiszen így a lehető legtöbb családhoz juthat el hangja, amit csak elképzelhetett magának. The Sims 2 Nagyvárosi élet eddig nem tapasztalt izgalmakat és élményeket kínál elővárosi otthonukból zsúfolt belvárosi lakóházakba költöző simjeid számára. Teremts számukra új otthont egy divatosan felújított műteremlakásban, egy vérbeli agglegény-odúban vagy egy felhőkarcoló tetején terpeszkedő luxuslakosztályban, ahol saját inast is tarthatnak. A lakótársak közelsége számos új lehetőséggel és meglepetéssel kecsegtet. A játék történetében először egyszerre több háztartást is irányíthatsz, így jószomszédi viszonyt ápoló vagy konokul acsarkodó simjeid szívderítő és kínos helyzetek sokaságát élhetik át. A megfelelő szociális kapcsolatok kiépítése révén előmozdíthatják karrierjüket, kezelhetik magánéleti problémáikat, s akár az igaz szerelmet is megtalálhatják a folyosó végi ajtó mögött!

Lola Simlish nyelven énekelt - 6. kép

15 hozzászólás

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 18 napja

nagyon jo ha te csinalod sri sarolta becserolnyelvnyújtó smileymosolygó smiley

válasz erre

marco

16 éve, 10 hónapja és 23 napja

Csak halkan jegyzem meg, a hablatyolós Simlish nyelven sokkal jobban hangzik ez a "Mozdulj már" dal, mint az eredeti magyar szöveggel. Illik a játékhoz.kacsintó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 10 hónapja és 23 napja

Befutnak a magyarokröhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja