Logitech ChillStream kontroller

2008. március 22.
2.8771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Logitech névvel valószínűleg már sokatok találkozott.

Akár PC, akár konzolos körökben mozogsz, bizonyára összefutottál már a kiváló minőségű, utángyártott termékeivel. Neki köszönhetjük a szenzációs Gran Turismo 4-hez gyártott Driving Force Pro kormányokat és még egy tonna más kiegészítőt dobnak piacra világszerte konzolokhoz és számítógépekhez. Most megérkezett a legújabb alkotásuk, a PlayStation 3 kompatibilis ChillStream kontroller.

Izzad a tenyered a játék hevében? Sűrűn előforduló jelenségről beszélünk. Ha már meguntad, hogy a pólódba törölgesd a nedves mancsaid, akkor a ChillStream vezérlőt Neked találták ki. Természetesen nem reklám szlogeneket szeretnénk itt fabrikálni, csupán felvezetjük a Logitech legújabb irányítóját, melyet kifejezetten a PlayStation 3 konzolokhoz fejlesztett agyártó és különleges képességgel bír, a többi márkával fémjelzett társához képest.

A ChillStream kontroller hűti a játékos tenyerét, így nincs több kellemetlen, vizes tenyér. A készülék belsejében egy ventillátor pörög, melynek hűvös levegője a rácsokon keresztül a gamer görcsbe szorult tenyerét hűsiti, megkímélve a síkos markolástól. A találmány ugyan nem újkeletű, hisz PlayStation 2-re is gyártottak ilyen vezérlőket, de üdvözlendő, hogy immáron a harmadik Játékállomás nyüstölői is osztozhatnak a kiváltságban. Egyelőre további információk nem kerültek napvilágra, így sem az árszabás, sem pedig egyéb paraméterei nem tisztázottak, de képeken máris megcsodálható a szerkezet.

Egy kis kompromisszum hajlam nem árt ha szorult belénk, mert a Dual Shock 3 vezetéknélküli kényelmét nem tudja biztosítani, viszont megszünik a vizes tenyér problémája. Vajon megéri az áldozatot?


Logitech ChillStream kontroller - 2. kép


Logitech ChillStream kontroller - 3. kép


Logitech ChillStream kontroller - 4. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Fú de jól néz ki. Láttam már pár utángyártott kontrollert és gamepad-ot, de a nyomába sem érnek a Logitech újdonságához.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja