Logan is előlépett a Dead Island csatasorából

2011. június 23.
3.5661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amilyen hévvel ránk rontottak a bejelentéskor, mostanság olyan csöndben lapul a Deep Silver, vállvetve az ő nagy reménységével.

A Dead Island-ról a napokban nem sokat hallhattunk - elsütötték volna az összes patront? Nagyon reméljük, hogy nem erről van szó, bár illdomos volna hozzátenni, hogy az a bizonyos szeptemberi naptól már csupán két hónap választ el minket, és ilyenkor bevett szokás a kiadók körében, hogy egy időre meglapulnak a fűben. Akárhogy is, Silver-ék a mai napon egy újabb, jóesően hideg gombóc infóval láttak el minket: Hadd mutatom most be nektek Logant.

Logan is előlépett a Dead Island csatasorából - 2. kép

A hamarosan megjelenő zombi-csépelős öröm, a Dead Island árnyékából egy újabb hős karakter körvonalai bontakoznak ki. A neve Logan, és ő egy ex-futball sztár - több mint tökéletes alkat egy kiadós élőholt invázió megfékezéséhez! A kiadói bőrfotelben feszítő Deep Silver nemhogy képeket, de egy kimerítő életrajzzal is megörvendeztettek minket. Olvasom:

"Logan Életrajza:

Miközben megpróbálja felvenni az ütemet és némi plusz pénzhez jutni, Logan váratlanul teljesen más jellegű problémákkal találja szemben magát...

Logan, az egykori futball csillag, akit elkényesztetett az élet és majd' mindenben sikeresnek bizonyult, végül saját egojának köszönhetően vetett véget önnön fényes jövőjének. Midőn részt vett egy vakmerő, tragikus kimenetelű utcai versenyben, Logan nem csupán egy fiatal nőt ölt meg - szerencsétlen utasát, de ráadásul térdét is eltörte, ami sport karrierje végét jelentette. Ezt nyomban követte a sztárok világából való lehanyatlás, majd a megfékezhetetlen zuhanás egyenest a keserűségbe és kétségbeesésbe. Hogy megszabaduljon kísértő démonjaitól, örömmel él a lehetőséggel, hogy felfedezze Banoi szépségét és csodáit.

A menekülés, amiről álmodott, csakhamar valódi rémálommá válik..."


A pokol előreláthatólag szeptember 9-én veszi kezdetét a kis szigeten.

Logan is előlépett a Dead Island csatasorából - 3. kép



Logan is előlépett a Dead Island csatasorából - 4. kép



Logan is előlépett a Dead Island csatasorából - 5. kép

1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 14 napja

naon jó játék lesz

válasz erre
Dead Island
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja