LocoRoco 2: Az első képkockák

2008. július 12.
1.8751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Többen is nagy hírverést csináltak a legutóbbi Famitsu-s leleplezésből, pedig jó ideje tudjuk már, hogy készül a PlayStation Portable kizárólagosságot élvező második LocoRoco felvonás, sőt a Sony egyik idei kulcs produktumának tartja a hordozható PléjStáción.

Az újdonság erejével tehát nem hatott a nagy felfedés, mégis jó érzéssel tölt el, amikor újra és újra hallunk felőle. A kis, daloló gömböcök ismét útra kelnek, hogy felébresszenek mindent és mindenkit vidám nótáikkal.

A Patapon mellett a LocoRoco is megkapja a megérdemelt folytatását, ezt örömmel konstatáljuk. Akik most hallanak róla először, azoknak máris bemutatjuk néhány szóban, hogy tudják, mire számítsanak, a többiek pedig vehetik is az irányt az alant berendezett galériába, egy kis szemlélődés erejéig.

A LocoRoco egy olyan, forradalmi platform játék, amely egész egyszerűen sokkolta a játékos társadalmat, a minimalista, ámde halálian stílusos grafikájával, debilségével, egyedi megvalósításával és fenomenális hangulatával. Adott a kis marokkonzol két felső "flipper" gombja, a L és az R. Ezekkel tudjuk terelgetni az egyre nagyobbra duzzadó gombócunkat, aki helyenként darabjaira szakad és folyton dallikázik.

A játék érdekessége abban rejlik, hogy nem közvetlenül a gömböcöket irányítjuk, hanem a két "flipper" gomb segítségével a pályát döntögethetjük jobbra, balra, így ők mindig arra gördülnek, amerre a tömegvonzás parancsolja nekik. Ha pedig egyszerre nyomjuk le mindkét iránygombot, akkor ugrásra bírhatjuk őket. Dióhéjban ennyit a játékról, amely mit sem változik, csupán újabb helyszínekre kalauzol minket. Mi benne vagyunk.


LocoRoco 2: Az első képkockák - 2. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 3. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 4. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 5. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 6. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 7. kép


LocoRoco 2: Az első képkockák - 8. kép



LocoRoco 2 Official Japanese Site
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja