Live-on keresztül értesíthetnek a közelgő katasztófáról

2009. november 24.
1.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Belegondoltatok már mi lesz akkor, ha közeledik a világ vége? Vajon tudomást szereznétek róla? Lehet, hogy azért jártok pórul, mert nem a híradót nézitek, hanem éppen a Left 4 Dead 2-ben próbáljátok megszerezni a legnehezebb achivementet.

Ha fejhallgatóval játszotok, akkor azt se vennétek észre a zombi-hörgések közepette, hogy Bruce Willis egy meteorral együtt csapódik be a szemközti házba. Ezen Amerika is elgondolkodott, és arra a következtetésre jutottak, hogy jó lenne a megszállott játékosokat is figyelmeztetni valahogy, ha beüt a mennykő.

New York játékfüggői hamarosan biztonságban lesznek, ugyanis készül a tervezet, amely szerint az Xbox Live rendszerén keresztül közölnék a katasztrófa közeledtét. Első körben New Yorkban tesztelik majd a vészhíradó működését. Ezzel azonban egyetlen probléma van: szegény, Live-al nem rendelkező lakosokat ugyanúgy elvinné a hurrikán Dragon Age-zés közben, sőt, a kalózszoftvereket használó játékosok is igen nagy hátránnyal indulnának a túlélő-versenyben.
2 hozzászólás

angol26

10 éve, 3 hónapja és 2 napja

Na jó, de mi van, ha maga a az xbox live egy katasztrófa?

válasz erre

Tibit

15 éve, 7 hónapja és 23 napja

röhögő smiley Azért remélem ennyire nem fog elfajulni a helyzet, hogy a Live fog értesíteni másokat a vég közeledtéről!
Alapja az ötletnek nem nagyon van, de tetszik az ötlet! röhögő smiley És mi lesz a pées hármasosokkal? nyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja