Little King's Story: A Wii exkluzív RPG reménység

2008. június 13.
1.7810
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szégyenlős, fiatal fiúcska, akinek barátai nem voltak, így egyedül járta kicsiny falujának kihalt erdejét, mígnem egy napon váratlanul rálelt egy koronára.

Hamar felfedezte a furcsa fejdíszben lakozó erőt, amely hatalmat adott neki az emberek felett. Segítségével mindenki hallgatott parancsára és követték őt tűzön-vízen át. A kezében összpontosuló hatalom nem kis felelősséggel jár, így ifjú hősünknek, Corobo-nak fel kell nőnie a feladathoz.

Visszatért hát falujába, hogy a kicsiny porfészekből egy virágzó királyságot hívjon életre, megküzdve mindennel és mindenkivel, akik a kibontakozó hatalom útjába kívánnak állni. Történetünk nem lenne játékba illő, ha nem volnának rosszaakaróink, akik a frissen létrehozott királyságot minden áron a porba szeretnék dönteni. Feladatunk, hogy egyesítsük a környék lakott területeit, célunk, hogy miénk legyen a legnagyobb királyság, amelyhez foghatót messzeföldön sem találni. A kalandjaink és megpróbáltatásaink még csak most kezdődnek.

A Rising Star Games felfedte a nagyközönség előtt, a kzárólag Nintendo Wii-re készülő Little King's Story-t, amely a jövő év elején érkezik öreg kontinensünkre. A készülő remeket a tavalyi Tokyo Game Shown vehettük először szemügyre. A műben több, jól ismert játékelem is ötvöződik majd, mint például a stratégia, és a birodalom építés, mindez egy bájos formába öntve, a Nintendo masinájának stílusához remekül passzoló módon.

A játékot az a Marvelous Entertainment önti végső formába, amely a Harvest Moon epizódjain is dolgozott korábban. A referenciák tehát bíztatóak, a történet nem különben. Izgatottan várjuk, hogy mi sül ki belőle. A Nintendo revolúciójának lelkes rajongói máris barátkozhatnak az anyaggal, kizárólag ők fogják kézhez kapni a magával ragadó tündérmesét, valamikor a jövő év elején.

Little King's Story Official Japanese Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja