LittleBigPlanet: Október végén elstartol Japánban

2008. augusztus 01.
1.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Media Molecule forradalmi platformjátéka zöld utat kapott a kicsiny szigetországban, így az október 30.-án útnak indulhat, hogy meghódítsa a játékosok százezreit.

A LittleBigPlanet több szempontból is úttörőnek fog majd számítani, ami úgy vonatkozik a vizuális megvalósításra, mint magára a játékmenetre. A pályákat mi kreálhatjuk saját magunknak, ezzel akár végtelenre bővíthetjük az alapkínálatot, majd az elkészült darabokat megoszthatjuk a többiekkel is, az internet segítségével.

A LittleBigPlanet masszív online multiplayer-rel és egy eddig soha nem látott kifinomultságú pályakreátorral lesz felvértezve, amellyel már az alkotási folyamat is színtiszta móka, pedig még a játékhoz gyakorlatilag hozzá sem nyúltunk. A produktum hivatalos japán site-ja október 30.-át jelöli meg érkezési dátumnak és 5980 Yen-be fog majd kerülni az ott látottak szerint.

A többi régió megjelenési dátumáról egyelőre nincs hír, így nem tudjuk pontosan, hogy Európában mikortól válik elérhetővé a régen várt platformer kiválóság. Bízunk benne, hogy minket sem váratnak tovább október 30.-ánál, annál is inkább, mert a Media Molecule csapata brit illetőségű, így illendő volna a PAL-os régiókban a japán premierrel minimum egy időben piacra dobni. Várjuk a fejleményeket.

LittleBigPlanet Official Website Japan
nincs még hozzászólás

LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaGnoresz profilja