LittleBigPlanet: Game Of The Year Edition egy halom extrával

2009. augusztus 18.
3.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A KisNagyPlanéta is kap majd egy saját Game Of The Year kiadást, amely természetesen bővített tartalommal csábítja vásárlásra a leendő játékosokat.

Ez az edició többek között tizennyolc user alkotta pályával toldja meg az eredeti kiadás repertoárját, amelyeket természetesen a produkció fejlesztője, a Media Molecule is jóváhagyott, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobban sikerült darabokat kapjuk ezáltal kézhez.

A user kreálta szinteken kívül további hét, korábban csak letölthető formában megvásárolható kosztüm és pályacsomag is helyet foglal majd a Blu-ray korongokon, köztük a Metal Gear Solid csomaggal, a Monsters pakkal, a History batyuval és az Animal kosztüm adaggal. A Sony továbbá közzétette, hogy néhány kópia tartalmazni egy ModNation Racers online bétára feljogosító kódot, ami szintén egy remek, kis extra lehet mindazoknak, akik érdeklődnek a cím iránt és kifogják a korlátozott példányszámban kibocsátott kupont. Az amerikai megjelenés szeptember nyolcadika, a hivatalos ár pedig kemény hatvan Dollár, persze a számtalan extra kompenzálja a teljes értékű árcédulát.


LittleBigPlanet: Game Of The Year Edition egy halom extrával - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Abszolút megérdemelt GOTY, az extrák nem semmik a BR lemezen. Ajánlós!

válasz erre
LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja