LittleBigPlanet: A cenzúra súlya alatt

2008. április 16.
1.7271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony megerősítette, hogy bizony cenzúrázni fogja a szeptemberben megjelenő LittleBigPlanet feltöltött tartalmait.

Arról van itt szó kérem szépen, hogy a leleményes felhasználók gyakorlatilag határok nélkül lesznek képesek kreálni a játékban pályákat és egyéb dolgokat, melyeket feltölthetnek a PlayStation Network-re, ezzel elérhetővé tehetik más gamer-ek számára is az alkotásokat. Ezzel csak az a baj, hogy némelyek fantáziája túlságosan magasan szárnyal.

A nagy alkotói szabadság lehetővé teszi, hogy korhatáros dolgok is megjelenjenek a kreálmányokban, melyek nagyon megnehezítik a játék besorolását. Mivel alapjában véve a LittleBigPlanet egy minden korosztály számára ajánlott játék lesz, az ilyen privát, sexuális, esetleg obszcén tartalmak berondíthatnak a képbe. A Sony ezért is döntött egy cenzúra felállítása mellett, hogy az ehhez hasonló, nem kívánt tartalmakat azonnal szűrni tudják, ha szükséges.

A Sony tehát fenntartja a jogot, hogy szó nélkül töröljön szabályokat szegő tartalmakat a rendszerből. Mindemellett maguk a játékosok is értékelhetik a saját, illetve a többiek kreálmányait, ezzel valamelyest sikerülhet kiszűrni a nem kívánt megnyilvánulásokat. Az ötletet azért is díjazzuk, mert volt alkalmunk tapasztalni, hogy az emberi hülyeség és komolytalanság határtalan és féktelen képes lenni. Nem árt ha lesz aki felügyeli a dolgokat, mert enélkül hamar elszabadulna a pokol, nem kérdéses.
LittleBigPlanet feltöltött tartalmait.'>
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 1 napja

Na ez nagyon helyes!Remélem is,hogy minden hülyeséget cenzúráznak majd kacsintó smiley

válasz erre
LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja