Lips: Vizuális betekintő

2008. november 13.
1.8921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Már csak egyetlen hét választ el minket attól, hogy egy újabb karaoke játék unszolására dalra fakadjunk, amely nem más, mint a Microsoft-féle SingStar rivális, a Lips.

Hamarosan megérkezik tehát az első Xbox 360-as singer képző, buli király, amelyről prezentálunk Nektek néhány képkockát, hogy megismerkedhessetek az interface-szel, valamint meglessétek azt, hogy miben is fog igazából felülkerekedni a Sony sorozatán.

Azt tudni érdemes, hogy a Lips-hez járó két darab mikrofon mozgásérzékelős, így nem elég helyesen kipréselni a hangot a torkunkból, bizony, átélést is kell tanúsítanunk, a tökéletes végeredmény eléréséhez. A jobb oldalon különféle ikonok segítik a játékost abban, hogy milyen figurát kell bemutatniuk az adott szituációban. A háttérben pörgő klippek remekül dobják fel, a feltehetőleg egyébként is kiváló hangulatot.

Így első blikkre nagyon ízlésesnek tűnik a felület, mivel grafikáról nem igazán beszélhetünk, azért az interface mindenképpen tetszetősnek hat. Ha nem is lesz képes teljes mellszélességgel felvenni a versenyt a már évek óta futó SingStar sorozattal, de azért mindenképpen örömteli, hogy a redmondiak hívei sem maradnak karaoke nélkül, a menetrendszerinti házi party-kon. Egy hét, sok kép.


Lips: Vizuális betekintő - 2. kép


Lips: Vizuális betekintő - 3. kép


Lips: Vizuális betekintő - 4. kép


Lips: Vizuális betekintő - 5. kép


Lips: Vizuális betekintő - 6. kép


Lips: Vizuális betekintő - 7. kép


Lips: Vizuális betekintő - 8. kép


Lips: Vizuális betekintő - 9. kép


Lips: Vizuális betekintő - 10. kép


Lips: Vizuális betekintő - 11. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja