Lips I Love The 80s: Áprilisban újra énekelhetünk

2010. március 11.
1.8261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Amikor az ember bulizna, de nincs éppen semmi érdekes a városban, akkor a legjobb, ha áthívja pár haverját magához, és megoldást keres velük a problémára.

Ekkor valakinek általában eszébe jut, hogy mehetnének karaoke-zni valahova, de a többség túlságosan félős ahhoz, hogy nyilvános helyen kezdjen el fals hangon énekelni. Szerencsére ma már lehetőség van az otthoni éneklésre is, nem kell hozzá más, mint egy Xbox 360, továbbá egy Lips játék. Aki vevő az ilyesmire, és szereti a nyolcvanas évek csillogó nadrágos együtteseit, valamint a borzalmas frizurákkal megáldott énekesek fülbemászó dallamait, annak jó hír, hogy hamarosan érkezik a Lips: I Love The 80s játék.

A Lips: I Love The 80s, amelyben a nyolcvanas évek muzsikáit énekelhetjük el barátainkkal. A nyolcvanas éveknek nem csupán az a varázsa, hogy remek zenék születtek akkoriban (Alphaville: Forever Young, Bananarama: Cruel Summer) hanem az is, hogy a zsörtölődős szomszéd néni is örömmel hallgatja az akkori slágereket, így minden karaokerajongó megtalálhatja a számításait a játékkal. A Lips: I Love The 80s április másodikán jelenik meg hazánkban, mikrofonos és mikrofon nélküli változattal.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nekem ez pont meg is volt anno mikor rendelkeztem konzollal, unalmas estéken áthívni a barátokat és karaoke-zni egy lips-el emlékezetes mulatság mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja