Linuxra megérkezett a VLC Media Player 2.0.4

2012. október 18.
2.2041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Linuxos programok sora a tegnapi napon egy újabb neves alkalmazás friss változatával gazdagodott, ugyanis a VideoLAN fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és immár letölthető a népszerű VLC Media Player alkalmazásuknak aktuális, legfrissebb, 2.0.4-es verziószámmal jelölt végleges kiadása.

A médialejátszó most bemutatkozó változata egyelőre még kizárólag csak Linuxokra érhető el, az Apple Mac OS és Microsoft Windows operációs rendszerekre szabott variánsok érkezéséről egyelőre nem érkezett információ.

A legfrissebb 2.0.4-es kiadás elsősorban az eddig felfedezett hibák javítását hozza el, de a felhozatalból természetesen ezúttal sem hiányoznak az eddigi funkciók fejlesztése, illetve egy-két újdonság sem. A PulseAudio rendszerrel történő lejátszás immár lényegesen javult, de a fejlesztőcsapat az alvó állapotban lévő rendszer audiolejátszását, valamint a Blu-ray és HLS támogatást is továbbcsiszolta.

A hibajavítások frontján többek között a DVD (dvdnav), a HTTP lejátszás, a figyelmeztető plugin, a könyvjelzők, a zéró hosszúságú OGG csomagok, valamint az ALSA SPDIF bugjainak megszüntetése sorakozik fel, míg az újdonságok listáján a libopus Opus dekódolása, illetve a YouTube live streamek támogatása van feltüntetve.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja

Vendég írta:
Mplayer jobb szvsz
Nálam is az a favorit

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja

Mplayer jobb szvsz

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja

Legjobb lejátszó ever!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja