Limitált Tomb Raider könyv készülődik

2010. február 08.
3.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lara Croft nevével egybeforrt Tomb Raider-sorozat több szempontból is úttörőnek számított valamikor a játékvilágban.

Elsősorban a női főszereplővel robbant be a köztudatba, de újszerű játékmenetét és megvalósítását sem szabad másodhegedűsként kezelni. Ám a széria az első néhány rész után megfáradt, és elindult a lejtőn, majd csak a kisebb szünet utáni nagy visszatérés tudott változtatni ezen a megállapításon, az igazi áttörést viszont kétség kívül a tavaly megjelent Underworld hozta meg, aminek betöltése után végre ismét éreztük azt a megmásíthatatlan hangulatot, amit a valamikori Tomb Raider játékok adtak számunkra.

Hogy mekkora kultikus sorozatról beszélünk, azt talán nem is támaszthatná alá jobban más, mint az a tény, hogy az Eidos a minap bejelentette, The Art of Tomb Raider címmel egy kronológiai sorrendben összerakott, érdekességeket tartalmazó, két kötetes könyvet jelentet meg hamarosan. A két keménykötésű laphalmaz összesen 568 oldalas lesz, és első részében (Volume 1) a Tomb Raider-től a Tomb Raider: The Angel of Darkness-ig tekinthetünk meg érdekességeket, míg a második részében (Volume 2) a Tomb Raider: Legend-től a Tomb Raider: Underworld-ig. Hogy mik lesznek azok az érdekességek? Nos, elsősorban eddig soha nem látott, és ismert koncepciós rajzok, különböző ábrák, képek, megvalósításra nem került sztorielemek és ötletek leírása, mindezek pedig külön fejezetekre tagolva. A The Art of Tomb Raider tehát egy igazi fanatikusoknak készülő könyvecske lesz, amelyről az alábbiakban megtekinthetsz egy képet is, sőt, ha szeretnéd, az alábbi linkre kattintva már elő is rendelheted a drágaságot, amely 110 dolláros árkategóriában kapott helyet. Nem árt viszont sietni, csak 2000 darab készül belőle!

The Art of Tomb Raider előrendelés


Limitált Tomb Raider könyv készülődik - 2. kép


4 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Jól néz ki nagyon ez a könyv, aki fanatikus annak biztosan megéri megvenni, nekem nagyon drága röhögő smiley Pedig vevő lennék rá.

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 4 napja

Megvárom inkább pdf-ben.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 4 napja

Azt hittem, valami kalandkönyv, de ez se rossz!

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 4 napja

ez érdekesnek tűnik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja