Limitált gyűjtői kiadást kap az Uncharted 2: Among Thieves

2009. szeptember 06.
2.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Naughty Dog és a Sony újra szövetkezett, melynek gyümölcse egy limitált darabszámban kiadandó Uncharted 2: Among Thieves pakk lesz, igényes csomagolásban, megannyi extrával.

A vastag tok már önmagában látványos, de a tartalom az, ami igazán feltüzelheti a népet. Extraként bújik a játék kópiája mellé egy becses szúró-vágó dísztárgy, saját kis állványkával, amely perfekt replikátuma lesz a játékban fellelhető Phurba Dagger Artifact-nek, plusz eddig ismeretlen tartalmú letöltésekre jogosító utalványok érkeznek a gyűjtői kiadással, végül pedig egy artbook is dukál majd mindehhez.

Szeretnél szert tenni egy ilyenre? Nos, bármennyi pénzed is van erre, nem fog olyan könnyen menni, ugyanis ez nem fog bolti forgalomba kerülni, kizárólag megnyerni lehet egyrészről többek között az amerikai PlayStation Blog oldalán. A részletek és a feltételek egyelőre nem ismertek, azokat a későbbiekben leplezik majd le a srácok. Bizonyára sok ezren pályáznak habzó szájjal rá, így nyilván megnyerni is jóval nehezebb lesz a Fortune Hunter Edition névre keresztelt ritka kiadványt. Amint bővebb információkkal tudunk szolgálni, visszatérünk rá. Egy képünk is van, nem nagy, de sajnos csak ezt tették elérhetővé, a hi-res változat per pillanat nem letölthető a forráshelyről.


Limitált gyűjtői kiadást kap az Uncharted 2: Among Thieves - 2. kép


PlayStation Blog: Uncharted 2: Fortune Hunter Edition
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Még a pixeles képről is látszik a dagger artifact kidolgozása, aki fanatikus, mindenképp tegyen próbát a nyereményre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja