Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára

2010. november 16.
3.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Super Mario 25 szórakozással és akcióval teli év után még mindig tartogat meglepetéseket, és november 26-án egy újabb hardver csomaggal örvendezteti meg rajongóit.
 

A limitált kiadású fekete Wii csomagban helyet kapott a Mario Kart Wii játék és az ahhoz tartozó összes kiegészítő, hogy Mario 25. évfordulóját stílusosan ünnepelhessük. A fekete Wii és a Mario Kart Wii játék mellett a Mario Kart Wii Csomag fekete Nunchuk-ot, fekete Wii Remote Plus-t, fekete kormányt és Wii Sports játékot is tartalmaz. Ha mindez nem volna elég, Mario első színre lépése előtti tisztelgésül a Donkey Kong eredeti kiadása előtelepítve érkezik erre a fekete Wii-re.

Az első Super Mario Kart játék 1992-ben jelent meg Japánban Super Nintendo Entertainment System-re (SNES), 7 évvel azután, hogy Shigeru Miyamoto és csapata az utolsó simításokat elvégezte Mario első kalandján, a Super Mario Bros.-on, mely még Nintendo Entertainment System-re (NES) jelent meg. A Super Mario játékokból ismert világokban játszódó Super Mario Kart játékok már több mint 6 változatában pattanhattunk a volán mögé. A játék töretlen népszerűségét bizonyítja, hogy a Mario Kart Wii-ből megjelenése óta több mint 24 millió példányt értékesítettek világszerte. A Mario Kart Wii-ben egyszerre akár 12 barát és családtag játszhat egyszerre a Nintendo Wi-Fi Connection segítségével, így a lehető legtöbben ragadhatnak kormányt és ünnepelhetik Super Mario 25. évfordulóját a Mario Kart Wii Pack-al, mely 2010. november 26-án jelenik meg Európa-szerte.


Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára - 2. kép


Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára - 3. kép


3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 21 napja

Wii-ből is annyi limited edition csomag jön, hogy az ember nem győzi számolni.

válasz erre

skyman

11 éve, 21 napja

Hát ez marha jó
És mennyi egy ilyen limitált "csomag"?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja