Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára

2010. november 16.
3.3601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Super Mario 25 szórakozással és akcióval teli év után még mindig tartogat meglepetéseket, és november 26-án egy újabb hardver csomaggal örvendezteti meg rajongóit.
 

A limitált kiadású fekete Wii csomagban helyet kapott a Mario Kart Wii játék és az ahhoz tartozó összes kiegészítő, hogy Mario 25. évfordulóját stílusosan ünnepelhessük. A fekete Wii és a Mario Kart Wii játék mellett a Mario Kart Wii Csomag fekete Nunchuk-ot, fekete Wii Remote Plus-t, fekete kormányt és Wii Sports játékot is tartalmaz. Ha mindez nem volna elég, Mario első színre lépése előtti tisztelgésül a Donkey Kong eredeti kiadása előtelepítve érkezik erre a fekete Wii-re.

Az első Super Mario Kart játék 1992-ben jelent meg Japánban Super Nintendo Entertainment System-re (SNES), 7 évvel azután, hogy Shigeru Miyamoto és csapata az utolsó simításokat elvégezte Mario első kalandján, a Super Mario Bros.-on, mely még Nintendo Entertainment System-re (NES) jelent meg. A Super Mario játékokból ismert világokban játszódó Super Mario Kart játékok már több mint 6 változatában pattanhattunk a volán mögé. A játék töretlen népszerűségét bizonyítja, hogy a Mario Kart Wii-ből megjelenése óta több mint 24 millió példányt értékesítettek világszerte. A Mario Kart Wii-ben egyszerre akár 12 barát és családtag játszhat egyszerre a Nintendo Wi-Fi Connection segítségével, így a lehető legtöbben ragadhatnak kormányt és ünnepelhetik Super Mario 25. évfordulóját a Mario Kart Wii Pack-al, mely 2010. november 26-án jelenik meg Európa-szerte.


Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára - 2. kép


Limitált kiadású Mario Kart Wii csomag is érkezik Super Mario 25. születésnapjára - 3. kép


3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 3 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 3 hónapja és 18 napja

Wii-ből is annyi limited edition csomag jön, hogy az ember nem győzi számolni.

válasz erre

skyman

11 éve, 3 hónapja és 18 napja

Hát ez marha jó
És mennyi egy ilyen limitált "csomag"?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

leventecos profiljaGargameth profiljaMonyo profiljaNeurotic profiljasoami profilja