Limitált példányban, de lemezen is kijönnek a Jak and Daxter játékok PS4-re

2018. december 07.
7.6981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PlayStation Blogon felbukkant egy bejegyzés, miszerint a Limited Run Games nevezetű stúdió fizikai formátumban is elhozza a játékosok számára a Jak and Daxter széria PlayStation 4-es kiadását.

Ennek értelmében a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, a Jak 2, a Jak 3 és a Jak X: Combat Racing egyaránt lemezes kiadást kap, melyek ugyebár a digitális piactérről jelenleg is letölthetőek, ellenben a mai napig sokan lemezpártiak, ők egészen biztosan imádni fogják eme kezdeményezést.

Első körben a The Precursor Legacy kerül terjesztésre, viszont fontos, hogy csak limitált darabot gyártanak belőle, azaz ötezer példány várja, hogy gazdára találjon, amit mellesleg 25 dolláros áron lehet bezsákolni.

Amennyiben te inkább a gyűjtői kiadások híve vagy, nincsen semmi gond, ugyanis erre is gondolták a srácok, 75 dollárért egy kifejezetten pofás pakkot tudhatsz magadénak, ebből 2500 darab kerül gyártásra. Kiszállítás február 28-ig esedékes!

Limitált példányban, de lemezen is kijönnek a Jak and Daxter játékok PS4-re - 2. kép

bejegyzés, miszerint a Limited Run Games nevezetű stúdió fizikai formátumban is elhozza a játékosok számára a Jak and Daxter széria PlayStation 4-es kiadását.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 9 hónapja és 3 napja

Szerintem már egy darab sincs. röhögő smiley
Pedig még meg se jelent! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

De jó pakk! meglepett smiley

válasz erre

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Inkább Jak 4-et a népnek már, de tényleg.

válasz erre

totyak

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Fél percbe sem telik és gazdára talál mind. Aztán sajnos fele az eBay-en köt ki 5x-ös áron. Az ilyen extra limitált kiadványoknak ez a hátránya.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja