Limitált ideig ingyen tölthető a LEGO The Lord of the Rings

2018. december 20.
7.1831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy gamernek azért is lehet szép dolog a karácsony, mert a sok-sok bejgli és díszítés közepette csurran-cseppen néhány ingyen játék is, a Humble Bundle hadjárata folytatódik, most a Lego The Lord of the Rings van a terítéken.

Limitált idejű ajánlatról van szó, 47 órátok van még, hogy letöltsétek a játékot, a teendő pedig a következő: ERRE a linkre kattintva rányomtok a Get the Game gombra, majd ezt követően bejelentkeztek - vagy regisztráltok -, majd ismét a Get the Game-re kattintva már be is zsákoltátok a szoftvert!

Reméljük, hogy ez még csak a kezdet, és további nagyszerű játékokkal fog minket a Humble Bundle csapata megörvendeztetni, bár reméljük, hogy legközelebb nem egy újabb LEGO-játékra kell számítanunk, hiszen ez már a második a sorban a LEGO The Hobbit után.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Már tegnap beszereztem.
Köszi az infót!

válasz erre

WillThaWheel

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi! Öcsém szeret legózni

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Big thx!

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

***** jó, köszi szépen az infót!

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

A Hobbit-ról lemaradtam, amit sajnálok. Meg nem vettem volna, mert annyira nem érdekel, de így ingyen játszottam volna azt is. Biztos téli álomban voltam azokon a napokon

válasz erre
Lego The Lord of the Rings
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profilja