Libra of Soul címmel egy második sztori módot is kap a SoulCalibur VI

2018. augusztus 27.
3.5831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem csak egy sztori móddal büszkélkedhet majd a SoulCalibur VI - derült ki a Bandai Namco bejelentéséből, akik megerősítették, hogy Libra of Soul címmel egy második történeti szál is meghúzódik majd a bunyós játékban, mely egy sokkal személyesebb dolog lehet.

Mint ismert, a SoulCalibur VI eredetileg Chronicle of Souls címmel kap majd sztori módot, azonban ha ezen végigverekedtük magunkat, jöhet a Libra of Soul, melyben saját harcost alkothatunk, és ezzel is leverhetjük a széria jól ismert szereplőit.

A Bandai Namco megerősítette továbbá azt is, hogy a második sztori mód mellett lesz Season Pass is a játékhoz, amiről annyi derült ki egyelőre, hogy Tira lesz benne a bónusz karakter, akiről szintén kaptunk egy kapcsolódó kedvcsinálót. A SoulCalibur VI október 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!





SoulCalibur VI - derült ki a Bandai Namco bejelentéséből, akik megerősítették, hogy Libra of Soul címmel egy második történeti szál is meghúzódik majd a bunyós játékban, mely egy sokkal személyesebb dolog lehet.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 24 napja

Hogy mivaaaan? Minek? meglepett smiley

válasz erre
SoulCalibur VI
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja