Lezajlott a történelem legnagyobb űrcsatája

2013. július 29.
1.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Az EVE Online-t a lenyűgöző koncepciójáról, megvalósításáról és hatalmas űrcsatáiról ismerhetjük, melyekkel rekordokat is döntögetnek, hiszen hatalmas a rajongóbázisa, így nem csoda, hogy megint megdőlt a legnagyobb űrcsata rekordja.

Magyar idő szerint tegnap este fél 10-kor kezdődött el az EVE Online történetének legnagyobb űrcsatája mely még az év elején lezajlott Battle of Asakai-nál (Asakai-i Csata) is nagyobb volt.

Ez a harc a 6VDT nevezetű rendszerben zajlott le és olyan hatalmas volt, hogy az EVE Online üzemeltetőinek a szerver idejét le kellett csökkenteniük 90 százalékkal, hogy elbírja a hatalmas adatmennyiséget, mivel normál üzemben perces laggok lettek volna csata közben.

A csatában az EVE Online két legnagyobb szövetsége, a TEST Alliance és a CFC mérte össze az erejét. Több mint 4 700 játékos vett részt a csatában, melynek fő frontvonala a TEST Alliance űrállomása.

A számok összehasonlítása miatt elmondom, hogy a Battle of Asakai alatt megközelítőleg egyezer fővel kevesebb vett részt.

Másrészt a Battle of Asakai fogadásról szólt, melynek vesztese 20 000 dollárt fizetett. A mostani csata nem kapott nevet (még) és semmi tétje nem volt, kivéve talán az erőfitogtatást a két szövetség között.

A csatának megvolt a maga epikus légköre. Ehhez elég csak megnéznünk a TEST Alliance vezetőjének, BoodaBooda-nak a társaihoz intézett szavait a blogjában:

Látom a szemetekben ugyanazt a félelmet, ami a többi szövetség szívében van. Egyszer eljön a nap, mikor a TEST bátorsága semmivé lesz, mikor feloszlik a szövetségünk és felbomlanak a nip-ek és megállapodások. De ez nem az a nap! A Prophecy-k és AHAC-ok ronccsá válnak, amikor a TEST összeomlik. De ez nem az a nap! Ma harcolunk! Minden, amit szeretünk Nullsec-ben rajtunk áll vagy bukik, hát rajta TEST Pilótái!

A csata megközelítőleg 6 órán keresztül zajlott és a TEST Alliance vereségével végződött.
Ez a csata teljesen átírta a 6VDT-ben uralkodó erőviszonyokat, ugyanis a TEST Alliance-nak ki kellett vonulnia a területről.
8 hozzászólás

Vendég

7 éve, 1 hónapja és 18 napja

14,95 Eur havonta. De lehet játékbeli pénzért is vásárolni játékidőt de csak tapasztalt és rendszerint nullsecben tevékenykedő játékos tud ennyit úgy összeszedni, hogy maradjon is neki valami és ne töltse minden idejék a játék előtt.

válasz erre

Tibee984

7 éve, 1 hónapja és 18 napja

Azta rohadt az már csata

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem gondoltam, hogy egyes játékokat ilyen komolyan vesznek emberek. Persze, sokan multiznak, de hogy egy ilyen monumentális csatát rendezzenek, az nem mindenapi.

válasz erre

darkomen

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

latyaa írta:
Nem tudja valaki hogy ez ingyenes ??
elvileg van egy 14 napos trial verziója, majd meg kell venni... tudtommal...

ha rosszul tudom, akkor valaki javítson ki

válasz erre

latyaa

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem tudja valaki hogy ez ingyenes ??

válasz erre

5t3v3nk3

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ez WÁÁÁÁOOOWW....! Ilyet hol lehet élőben lesni? Már amikor van?
Összefoglaló alapján ez ugrott be.
https://www.youtube.com/watch?v=N2RK6OGNMCY

válasz erre

Imesz

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Én még a streamet is néztem sokáig tartott és télleg nagyon jól nézett ki

válasz erre

richie8

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Az de kemény, 4700 játékos egy időben Nem csodálom, hogy izzadtak a szerverek

válasz erre
EVE Online
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRobi022 profilja