Lexip: itt a gamer egér, ami egyben joystick is

2018. február 05.
2.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb izgalmas megoldással szeretné feldobni a gamer egerek piacát a Lexip, akik bemutatták legújabb terméküket, mely alapjaiban gondolja újra mindazt, amit eddig a kérdéses perifériák kapcsán gondoltunk vagy elvártunk.
Advertisement

A Lexip gamer egere ugyanis azon túl, hogy ránézésre egy közönséges egérnek tűnik, valójában két joystickot is tartalmaz, ezáltal egy kisebb joy-t helyeztek el a bal oldali hüvelykujjnál, egy nagyobbacskát pedig a rágcsáló alján, aminek köszönhetően a termék kacsalábon forgó palotává, pontosabban egy önálló joystickká alakítható át.

A Lexip szerint újdonságuk forradalmat hozhat a piacra, hiszen a joystick-egérrel könnyebben lehet például repülőt vagy autót vezetni, de a lövöldözős játékokban is lényegesen profibb élmény és irányítás vár ránk.

Lexip: itt a gamer egér, ami egyben joystick is - 2. kép

Hogy a Lexip elkészüljön, alkotói egy Kickstarter-kampányt indítottak hozzá, amire szinte az indulást követően azonnal összejött a kért 25 ezer euró, sőt már a 125 ezret karcolgatja a számláló, vagyis a játékosoknak úgy tűnik tetszik az ötlet.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 21 napja

Gondolom ez is csak megszokás kérdése és belejön az ember a használatába. Nem tudom mennyire jó dolog ez, de az biztos, hogy ők csinálták meg először és ez nekik mindenképpen egy jó reklám. Nem is ismertem ezt a márkát egészen eddig.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 7 hónapja és 21 napja

Furcsa, de tennék vele egy próbát az fix!
Én úgy is jobban pártolom a kontrollert így lehet nekem jobban kézre állna.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja