Levették a Dreams-ből a Super Mario karaktert, mert a Nintendo bedurcizott

2020. március 21.
7.6361
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint azt tudjuk jól, a Dreams-ben tulajdonképpen nincsenek határok, így egy Super Mario figura megalkotása sem kivitelezhetetlen, viszont ezen a Nintendo úgy berágott, hogy a Sony inkább eltávolította a karaktert a játékból.

A figura készítője, PieceOfCraft a Twitterén adott hírt róla, hogy levették a modelljét, holott rengeteg felhasználó által kreált projektben felhasználták a karaktert, úgyhogy ők most mind egytől egyig meg lettek lőve ezzel a döntéssel. Az alkotó elmondása alapján már van B-terve, ám amíg azt kivitelezi, addig várnia kell mindenkinek.

PieceOfCraft elmondása alapján a Sony-tól kapott közvetlenül egy emailt, akik megosztották vele, hogy a Nintendo elvárja a modell levételét a Dreams-ből. Ha belegondolunk, hogy a Nintendo szinte mindenre ugrik, ami az új IP-jaikhoz kapcsolódik, akkor nem meglepő húzás, de azért még így is eléggé váratlan, hogy erre is lecsaptak, az meg már csak hab a tortán, hogy érdekes módon semelyik másik nagy stúdiót nem zavarja, ha a játékaik egyes elemei visszaköszönnek a Dreams-ben...

4 hozzászólás

zender

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Időnként meglepően hülye dolgai vannak a Nintendónak...

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem hogy örülnének bakker hogy mindenhol az ő figurájuk tetszeleg...

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja,

Ehh... Nintendo....

válasz erre

Patrik94

11 hónapja,

Nintendonak vannak akkora barommságai időnként hogy az hihetetlen...

válasz erre
Dreams
11.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja