Let's Tap: Ritmusra fel

2008. december 03.
2.4250
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Yuji Naka stúdiójának elsőszülött játéka készülődik bemutatkozni Japánban, még a karácsonyi ünnepek előtt.

A Let's Tap címre keresztelt móka egy ritmus alapú minijátékgyűjtemény lesz, amelyben alaposan próbára teszik majd a tenyereket. Ezúttal a WiiMote és a hozzá csatolt accelerometer csak az általunk keltett rezgéseket fogja begyűjteni, amit tenyerünk segítségével hozunk létre, mialatt vadul püfölünk egy kényelmes felületet. Egyedi? Valóban.

A Prope stúdió első játéka Nintendo Wii-n készül babérokat aratni, egyelőre sajnos csak Japánban. A Sonic egyik atyja, Yuji Naka és szerény kis csapata felelős az újabb casual fröccsért, amelyben a ritmusérzékünket teszik alaposan próbára. A Let's Tap egy gondosan összeválogatott minijátékgyűjtemény, ritmus alapokra támaszkodva.

A Tap Runner, a Rhythm Tap, a Visualizer, a Silent Blocks, és a Bubble Voyager mind-mind mókás feladatok elé állítják a játékosokat, akik a tenyerükkel csapokva egy stabil felületet, hozzák működésbe az egyedileg felépített koncepciót.

A Let's Tap négyszemélyes multival teszi teljessé képet. A játék Japánon túli megjelenéséről mostanáig nem volt szó, remélve, hogy ez semmiképp sem fog így maradni, hiszen ötletes, egyedi, mitöbb, szórakoztató anyagnak tűnik. Egyszerűségében az ereje. Ha nekünk nem hiszel, higgy a szemednek.

#tv#
#tv2#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja