Létrejött a Namco Bandai Partners az Atari európai romjain

2009. július 07.
1.5301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miután a Namco Bandai bejelentette a közelmúltban, hogy átveszi Európában az Atari-tól az őket illető kiadási jogokat, a játékóriás egy új név alatt fogja publikálni az érintett produkciókat.

A Namco Bandai Partners ezáltal még szélesebb körökben lesz képes ismertté válni a jövőben, hiszen több, korábban az Atari kiadási listáján szereplő alkotás érkezik az új jogtulajdonos, a Namco Bandai nevével.

Az Atari nem is olyan régen jelentette be véglegesnek mondható visszavonulását az európai piactól és a jövőben szándékaik szerint kizárólag az amerikai régióra fókuszálnak majd. Már amennyire tudnak ugyebár, hiszen pontosan a Namco Bandai-hoz szálltak vissza a Dragon Ball Z játékok kiadásának jogai is, amely az Atari egyik legjobban jövedelmező fejőstehene volt. A frissen megalapított Namco Bandai Partners a briteknél is ezzel a névvel kezdi meg a működését, változás csak annyi lesz, hogy egy UK utótaggal bővül az újdonsült elnevezés.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Who Ha profiljaBvektor profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaXelosz profiljaImperator profiljagery1113 profiljaGamePlay profilja