Letölthető a majdnem végleges Vista

2006. szeptember 04.
1.7471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A fejlesztési folyamat utolsó előtti lépéseként a Microsoft kiadta a Vista Release Candidate 1 változatát, ami a cég fejlesztési vezetője szerint a végleges változat előtti utolsó kiadás, majdnem azonos a boltokba kerülő termékkel.

A Windows fejlesztések leköszönő vezetője, Jim Allchin szerint a Vista Release Candidate 1 után már csak apró finomításokat terveznek, a termék gyakorlatilag elnyerte végső formáját. A szoftver komoly változásokon esett át a Beta 2 verzió óta, változtattak a felhasználói interfészeken, bővítették a meghajtó programok körét, és növelték a hatékonyságot, teljesítményt.

Allchin szerint a visszajelzésektől függően a külsőt csiszolgatnák még, valamint növelnék a Vista kompatibilitását a meglevő és újonnan kiadott hardverekkel. A Vista Release Candidate 1 a Microsoft MSDN fejlesztői programhoz tartozó alkalmazottak és vállalati tesztelők számára már most elérhető, a nagyközönség a jövő héttől töltheti le a programot. A pénteken kiadott 5600-as jelölésű változat előtt utoljára májusban adtak ki széles körben elérhető tesztverziót, mely éppen a Beta 2 volt. A Microsoft a visszaáramló adatok fényében elvégzi az utolsó pontosításokat, és a PC gyártóknak már november folyamán átadja a Vistát, a boltokban különálló szoftverként, vagy frissítés formájában januárban jelenik meg a régóta várt újgenerációs operációs rendszer.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaMonyo profiljaXTomiX0029 profilja