Letölthető az XnView legfrissebb verziója

2012. december 21.
2.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az XnView fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és már elérhetővé is tették az XnView névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, 1.99.6-os verziószámra fejlődött végleges változatát.

Aki esetleg nem ismerné, az XnView egy ingyenes képnézegető szoftver, ami a digitális képek megjelenítése mellett még képes azokat konvertálni, illetve alapszintű módosításokat végrehajtani rajtuk. Az aktuális kiadás 1.99.6-ös verziószáma kissé csalóka, ugyanis az előző 1.99-es kiadással összevetve nem csak egy hibajavításokat tartalmazó verziót köszönthetünk személyében, hanem ezek mellett néhány új funkciót is felvonultat.

A frissen bevezetett megoldások között köszönthetjük a TIFF állományok EXIF kezelését, a Kro (Autopano giga) formátum olvasásának támogatását, a kibővített Nconvert-et, valamint a Mamiya, Leaf, Hasselblad, Epson, Imacon & Sinar, AVT, Casio, Contax, Creative, Foculus, Leica, Micron, Panasonic, Rollei, RoverShot, Stmicro kamera RAW olvasás képességét.

A hibajavítások listáján többek között az Xjp2.dll, a nem frissülő gyorsítótár-méret, a nagy WMF állományok, a PDF tájolás, valamint az EXIF megjegyzések bugjainak felszámolása szerepel, de a fejlesztőcsapat elmondásából kiderült, ezek mellett gyakorlatilag az összes eddig felfedezett hibát is sikeresen orvosolták. Az XnView most bejelentett 1.99.6-os változata már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az XnView 1.99.6 letöltése (14,4 MB).
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Régen csak ez volt a képnézegetőm de aztán áttértem az iview-re, azóta azt használom. Sokkal jobb.

válasz erre

Raiden

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Xp alatt használom,jó kis progi,Linux alatt,Ristretto-tés Gimp-et.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja