Letölthető az XnView legfrissebb kiadása

2013. május 30.
1.7351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az XnSoft fejlesztőcsapatának köszönhetően a tegnapi napon újabb friss verzióra lépett multimédiás alkalmazást köszönthettünk, ugyanis bejelentették az XnView névre keresztelt programjuknak 2.03-as verziószámra lépett kiadását.

Aki esetleg nem ismerné, az XnView egy ingyenes képnézegető szoftver, ami a digitális képek megjelenítése mellett még képes azokat konvertálni, illetve alapszintű módosításokat végrehajtani rajtuk. Az aktuális kiadás túlnyomórészt hibajavítások eredményeként született meg, de emellett azért a motorháztető alatt néhány új és továbbcsiszolt funkció is felsorakozik.

Az XnView 2.03 esetében az eddig használt JasPer helyét az új OpenJPEG vette át, míg az újdonságok frontján a teljesen átdolgozott leírás/információs megjelenítő, valamint a Metro stílusú eszközsáv fogadja a felhasználót.

A fent említett hibavadászat eredményeként a fejlesztőcsapat sikeresen leszámolt többek között a PDF állományok megjelenítésénél, a megjegyzések nyomtatásánál, valamint a fülek visszaállításánál jelentkező rendellenességekkel is. Az XnView most bemutatkozó 2.03-as kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 1 napja

arra is tokeletes, hogy a fos gyari windows nezegetot lecsereld. kb 10 eve hasznalom.

válasz erre

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 1 napja

De jó. Tök jól néz ki, bár én nem látom lényegét inkább azoknak, akik napi több száz képpel dolgoznak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja