Letölthető az új AVG AntiVirus Free

2012. november 09.
2.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az AVG fejlesztőcsapata a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a népszerű AVG AntiVirus szoftverüknek legfrissebb kiadása, ami a változtatások eredményeként immár a 2013.2793-as számozással lett megjelölve.

Amennyiben esetleg valaki nem ismerné, az AVG AntiVirus egy a Windows operációs rendszerekre kihegyezett vírusirtó program, ami a viszonylagosan alacsony erőforrásigényével, illetve a fejlett észlelési képességével tűnik ki a konkurens megoldások sorából.

A most bejelentett verzió elsősorban hibajavításokat kínál a felhasználóknak, de ezek mellett persze az olyan friss fejlesztésekről sem kell lemondanunk, mint például a teljes körű Windows 8 kompatibilitás, az átformázott és felgyorsított szkennelési algoritmusok, a fürgébb rendszer bootolás, na és persze a "Metro" stílusú felhasználói felület.

A fejlesztőcsapat sikeresen leszámolt a nemrég felfedezett, CVE-2012-0151 azonosítóval ellátott sebezhetőséggel, így az AVG felhasználóknak mindenképp tanácsos az új verzióra frissíteni programjukat. A hibavadászat további eredménye, hogy a telepítővel összefüggő ("corrupted AVG installation files"), valamint az AVG AntiVirus uninstallálásánál esetenként felbukkanó bugok is megszűntek. Az AVG AntiVirus most beharangozott 2013.2793-as Free kiadásának 32 és 64 bites rendszerekre kihegyezett telepítői már letölthetőek az alábbi linkekre kattintva.

A 32 bites AVG AntiVirus Free 2013.2793 letöltése (116,3 MB).
A 64 bites AVG AntiVirus Free 2013.2793 letöltése (127,8 MB).
1 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 5 hónapja és 6 napja

Olyan szép, mint a Win8... röhögő smiley Köszi az infót, szedem. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaManiac profilja