Letölthető az OSHI Cleaner legfrissebb kiadása

2013. április 25.
2.1291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s segédprogramok tárháza a tegnapi napon újabb friss verzióra lépett taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal az OSHI fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik bejelentették, hogy elkészült és immár letölthető az OSHI Cleaner névre keresztelt szoftverüknek legújabb, 1.1.211-es számozással jelölt kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, az OSHI Cleaner egy a Microsoft Windowsokra kihegyezett alkalmazás, aminek használatával könnyedén felkutathatóak és eltávolíthatóak a merevlemezen található felesleges és redundáns fájlok, de a kínálatban emellett többek között szerepel még a rendszerleíró adatbázis javítása és karbantartása, az eltávolíthatatlan programok uninstallálása, a régi/elavult rendszer-visszaállítási pontok törlése, valamint az automatikusan induló programok kezelése is.

A már elvárt hibavadászat eredményeként a csapat sikeresen leszámolt az üres rendszer-visszaállítási pont listát, valamint a nem frissülő telepített programok listáját előidéző bugokkal. Az optimalizálásoknak köszönhetően az automatikusan induló elemek felkutatása már lényegesen gyorsabban történik, míg a friss fejlesztések felsorolásában például az új parancssoros támogatással, a frissítés ellenőrzővel, illetve az automatikusan induló elemeknél a digitális aláírás ellenőrzésének képességével találkozhatunk. A most beharangozott OSHI Cleaner 1.1.211 már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja