Letölthető az OpenELEC 3.0 végleges kiadása

2013. március 29.
1.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Alig egy hónappal a harmadik Release Candidate kiadás után a napokban végül végleges alakot öltött az OpenELEC 3.0-s verziója, amit a fejlesztőcsapat természetesen már mindenki számára elérhetővé is tett.

Aki esetleg nem ismerné, az OpenELEC egy teljesen ingyenes, az XBMC médialejátszó köré kiépített Linux disztribúció, amit kifejezetten a HTPC (Home Theater PC) rendszereken való futtatásra hegyeztek ki, így ennek fényében már nem is érhet minket meglepetésként, hogy mindenre kiterjedő, teljes körű multimédiás felszereltséggel rendelkezik.

A végleges kiadásban helyet kapott XBMC 12.1-nek köszönhetően a felhozatalban szerepel az új audiomotor által szolgáltatott DTS-MA és Dolby True-HD kompatibilitás, amik kiegészülnek még többek között továbbcsiszolt Live TV és PVR támogatással is.

A Raspberry Pi felhasználók számára örvendetes hír, hogy apró ARM-es számítógépük immár hivatalosan is támogatottá vált, de a letöltési listán emellett újonnan bukkant fel az Arctic MC001-es gépeire kidolgozott változat is. Az OpenELEC végleges alakot nyert 3.0-s kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 5 napja

Klassz

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 napja

Nyamm de jól néz ki!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljamarco profiljagery1113 profilja