Letölthető az OpenELEC 3.0 harmadik RC kiadása

2013. február 24.
1.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Hosszas munkálatok után az elmúlt napokban végül elkészült az elkövetkező OpenELEC 3.0 soron következő, immár harmadik Release Candidate kiadása, amit a fejlesztőcsapat természetesen már mindenki számára elérhetővé is tett.

Aki esetleg nem ismerné, az OpenELEC egy ingyenes, az XBMC képességeit kamatoztató Linux disztribúció, amit kifejezetten a HTPC (Home Theater PC) rendszereken való futtatásra hegyeztek ki, így ennek fényében már is érhet minket meglepetésként, hogy mindenre kiterjedő, teljes körű multimédiás felszereltséggel rendelkezik.

Az illetékesek kihangsúlyozták, az aktuális RC3-as kiadás még több hibát is tartalmazhat, ezért éles rendszeren való használatát nem javasolják. A most megszületett harmadik kiadásra jelölt változat természetesen már a legfrissebb, 12-es XBMC-t tartalmazza (Frodo), aminek az audio motorja több változtatáson is átesett.

A legfrissebb Linux rendszermaggal összefüggő hangproblémákkal is sikeresen leszámoltak a fejlesztők, de emellett még az Inteles HDMI eszközök HD-audiója is már mindenféle utólagos hangolás és állítgatás nélkül munkára bírható. Az optimalizálásoknak köszönhetően a kiadás a DVB hardvereknek továbbfejlesztett PVR, illetve az AMD rendszereknek fokozott XVBA támogatást kínál.

Az OpenELEC most bejelentett harmadik Release Candidate kiadása már letölthető az alábbi linken keresztül.

Az OpenELEC 3.0 RC3 letöltése.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 5 napja

Nem rossz

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja