Letölthető az IObit SmartDefrag legfrissebb változata

2012. október 12.
2.2961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s felhasználói programok tárbora az elmúlt napokban újabb hasznos taggal bővült, ugyanis az IObit fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető az IObit SmartDefrag névre keresztelt szoftverüknek legfrissebb, immár 2.6.0.1162-es verziószámra lépett kiadása.

Ahogy azt már a neve is sejteti, az IObit SmartDefrag személyében egy a Microsoft Windows operációs rendszerekhez fejlesztett lemeztöredezettség-mentesítő alkalmazást tisztelhetünk, ami a villámgyors működésével, az extra funkcióival, valamint a kis méretével tűnik ki a rivális programok sorából, és az már csak hab a tortán, hogy mindezek mellett teljesen ingyenes.

A program rendelkezik a cég "install it and forget it" elnevezésű szolgáltatásával, ami lehetővé teszi, hogy SmartDefrag a felhasználói beavatkozás nélkül, a háttérben is képes legyen végezni a feladatát, de emellett a különleges funkciói között szerepel még, hogy a leggyakrabban használt fájlokat is fel tudja kutatni, és azokat a háttértároló leggyorsabb területére áthelyezni, így gyorsítva tovább a számítógép működését. Az újdonságok sorában köszönthetjük a "Boot Time Defrag" technológiát, ami az operációs rendszer indulása közben képes optimalizálni az adattárolón található fájlokat.

A legfrissebb kiadás már továbbfejlesztett Windows 8 támogatással büszkélkedhet, de ezen kívül a fejlesztők a SmartDefrag Updater modult, valamint a felhasználói felületet is tovább tökéletesítették. A felhozatalból természetesen ezúttal sem hiányoznak a kötelezőnek mondható hibajavítások sem, ám ezeket az illetékesek nem részletezték. Az IObit SmartDefrag most beharangozott 2.6.0.1162-es kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az IObit SmartDefrag 2.6.0.1162 letöltése (4,6 MB).
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ha valóban villámgyorsan csinálja a töredezettség mentesítést, akkor hasznos program, mivel a win-be beépített rendszer nagyon lassan, órák alatt végez egy nagyobb merevlemezzel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja