Letölthető az IObit SmartDefrag legfrissebb kiadása

2013. június 13.
2.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes alkalmazások tábora az elmúlt napok folyamán újabb friss verzióra lépett segédprogrammal gyarapodott, ugyanis az IObit fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető az IObit SmartDefrag névre keresztelt szoftverüknek legújabb, 2.8.0.1209-es verziószámmal jelölt kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, az IObit SmartDefrag egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes lemeztöredezettség-mentesítő alkalmazás, ami a villámgyors működésével, az extra funkcióival, valamint kis méretével tűnik ki a rivális programok sorából.

A most leleplezett kiadás talán legfeltűnőbb újdonsága az átdolgozott felhasználói felület, de a felhozatalban szerepel még a vadiúj "Action Center" is. Az optimalizálásoknak köszönhetően az új verzió már fejlesztett támogatást kínál a Microsoft Windows 8-as operációs rendszeréhez, ráadásul a szilárdtest-meghajtókhoz továbbcsiszolt kompatibilitást kínál.

A jól megszokott hibavadászat természetesen most sem maradt el, ám a felszámolt bugok listáját a csapat ezúttal nem osztotta meg velünk. Az IObit SmartDefrag 2.8.0.1209 már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 13 napja

Hasznos kis progi de nincs win-em úgyhogy...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaDNS profiljamarco profiljaKisember001 profilja