Letölthető az Emsisoft Emergency Kit legújabb változata

2012. június 24.
2.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Emsisoft fejlesztőcsapata a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy elkészült és immár letölthető az Emsisoft Emergency Kit névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, 2.0.0.8-as számozással ellátott kiadása.

Az Emergency Kit megoldás személyében tulajdonképpen egy komplett programgyűjteményt köszönthetünk, ugyanis négy különálló programot tartalmaz, amiket egy közös grafikus felület fűz össze. A szoftver mind a négy modulja a számítógépes kártevők detektálására és semlegesítésére lett kihegyezve, a kínálatban pedig Emergency Kit Scanner, Commandline Scanner, HiJackFree, illetve BlitzBlank névvel sorakoznak fel.

Az Emsisoft Emergency Kit használatához nincs szükség telepítésre, mivel a rendszer portable felépítéssel rendelkezik, így egyszerűen használható bármilyen USB-s flash meghajtóról, vagy akár optikai lemezről. A program képességeire sem lehet panasz, ugyanis minden gond nélkül képes észlelni és kiirtani a különféle vírusokat, a trójai, a spyware, az adware, a férgek, a dialer, a keylogger és egyéb kártevőket is, adatbázisában pedig jelenleg több mint ötmillió kártékony program profilja szerepel.

Az Emergency Kit Scanner a lényegében a szoftver fő keresőmodulja, míg a Commandline Scanner elnevezésű társa ugyanezt a feladatot látja el, csak parancssoros felületen, így elsősorban a kötegelt parancsfuttatást preferáló profi felhasználók számára lehet megfelelő választás. A HiJackFree komponens a hozzáértőbb PC tulajdonosokat célozza, ugyanis lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a keresési és az eltávolítási folyamatot teljesen manuálisan végezze. A BlitzBlank azokra a kártékony programok semlegesítésére lett kifejlesztve, amik törlés ellen levédik magukat, és az operációs rendszer futása közben nem távolíthatóak el, viszont a szóban forgó modul használatával ezek a fertőzött fájlok, illesztőprogramok, illetve registry bejegyzések hatékonyan eltávolíthatóak.

Az új kiadásban már egy alapos ráncfelvarráson átesett keresőmotort köszönthetünk, ami az optimalizálásoknak köszönhetően a többmagos processzorral szerelt PC-knél átlagosan 450 százalékkal fürgébb működést képes felmutatni, mint elődje. A további újítások hatására a program Direct Disk Access módban továbbfejlesztett rootkit észleléssel, illetve alaposan lecsökkent téves riasztási statisztikával dicsekedhet.

Az Emsisoft Emergency Kit most bejelentett 2.0.0.8-as verziója már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Letölthető az Emsisoft Emergency Kit legújabb változata - 2. kép


Letölthető az Emsisoft Emergency Kit legújabb változata - 3. kép


Letölthető az Emsisoft Emergency Kit legújabb változata - 4. kép

Az Emsisoft Emergency Kit 2.0.0.8 letöltése.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 23 napja

Nem rossz progi

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

9 éve, 23 napja

Ez teljesen ingyenes?

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja