Letölthető az Auslogics Disk Defrag legújabb kiadása

2012. május 18.
2.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi nap folyamán az Auslogics fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült az Auslogics Disk Defrag névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 3.4.3.0-ás számozással ellátott Free verziója.

Az Auslogics Disk Defrag Free egy a Windows operációs rendszerekre kihegyezett, ingyenes lemeztöredezettség-mentesítő program, aminek használatával megakadályozható a töredezett meghajtók által okozott lassulások, illetve egyéb hibák. A szoftver a töredezettségmentesítés mellett képes optimalizálni a merevlemezek tartalmát, és tisztán tartani az MFT számára fenntartott területet.

Az Auslogics Disk Defrag Free képességei között a fent leírtakon kívül többek között szerepel még az egyetlen fájl vagy könyvtár karbantartásának lehetősége, illetve a beütemezett és a teljesen személyre szabott optimalizálási folyamtok indítása is.

A most megjelent legfrissebb kiadásban a fejlesztők kijavították az összes eddig ismert hibát, így a Rescue Center esetében jelentkező, valamint a memóriakezelést érintő bugok is eltűntek. A 3.4.3.0-ás verzió már részlegesen támogatja a készülő Windows 8 operációs rendszert is, de a fejlesztők elmondása szerint a teljes mértékű kompatibilitás csak a következő 5.4-es BoostSpeed-del fog megjelenni.

A felhasználói interfész több módosításon is átesett, aminek köszönhetően a szoftver jobban áttekinthetővé vált, de a felhasználók visszajelzése alapján a jelentések megjelenését is átcsiszolták, így azok már letisztultabb, jobban olvasható formában érkeznek. Az SSD-k automatikus detektálása már egy kifinomultabb algoritmussal működik, de az újdonságok listáján köszönthetjük még az optimalizált telepítőt és programműködést is.

A szoftver kompatibilis a Microsoft Windows XP, 2003, Vista, 2008 és Windows 7 operációs rendszerek 32 bites, illetve 64 bites változataival is. A most bejelentett Auslogics Disk Defrag Free 3.4.3.0 már ingyenesen letölthető az alábbi linkre kattintva.

Letölthető az Auslogics Disk Defrag legújabb kiadása - 2. kép


Letölthető az Auslogics Disk Defrag legújabb kiadása - 3. kép

Az Auslogics Disk Defrag Free 3.4.3.0 letöltése.
6 hozzászólás

jezzahun

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

RED írta:
Dede, van. Viszont ha összehasonlítod mondjuk ezzel az ADD-vel, akkor ég és föld a kettő. Én a vindózét utoljára 95 alatt használtam. mosolygó smiley
a alap defrag az nagyon ****... ez a legjobb program..mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

jezzahun

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

én is ezt használom,nagyon jó,és még ingyenes is... most le is szedem,kell a frisseb!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

Régen ilyen alapból volt a Windowsban. Már nincs?meglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

***** jó hogy lehoztok ilyeneket is!mosolygó smiley Sose hallottam róla!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja