Letölthető az Auslogics Disk Defrag Free új 3.5-ös kiadása

2012. augusztus 12.
2.5321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Auslogics fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető az Auslogics Disk Defrag névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 3.5-ös számozással ellátott Free verziója.

Ahogy azt már a neve is mutatja, az Auslogics Disk Defrag Free egy a Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes lemeztöredezettség-mentesítő program, aminek használatával megakadályozható a töredezett meghajtók által okozott lassulások. A szóban forgó alkalmazás a töredezettségmentesítés mellett képes optimalizálni a merevlemezek tartalmát, átcsoportosítani az operációs rendszer állományait és tisztán tartani az MFT számára fenntartott lemezterületet.

Az Auslogics Disk Defrag Free képességei között az előbb felsoroltakon kívül többek között szerepel még az egyetlen fájl vagy könyvtár karbantartásának lehetősége, valamint a beütemezett, illetve a teljesen személyre szabott optimalizálási folyamtok indítása is.

A fejlesztőcsapat korábbi ígéretéhez híven az Auslogics Disk Defrag 3.5 már teljes körű Microsoft Windows 8 kompatibilitással érkezik, beleértve természetesen a jelenleg elérhető Release Preview kiadást is, ráadásul az illetékesek a szoftver telepítőjét is optimalizálták az új rendszerhez.

Az újdonságok között felsorakoznak még a továbbfejlesztett programmodulok, míg a hibajavítások listáján a nyelvi fájlok javítása, valamint az eddig felfedezett bugok megszüntetése van feltüntetve. Az alkalmazás a Microsoft Windows XP, 2003, Vista, 2008 és Windows 7 operációs rendszerek 32 bites, valamint 64 bites változataival egyaránt kompatibilis. A most bejelentett Auslogics Disk Defrag Free 3.5 telepíthető és hordozható variánsai már letölthetőek az alábbi linkeken keresztül

Az Auslogics Disk Defrag Free 3.5 telepítőjének letöltése (7,5 MB).
A hordozható Auslogics Disk Defrag Free 3.5 letöltése (2,9 MB).
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 3 napja

"megakadályozható a töredezett meghajtók által okozott lassulások."

Furcsa, hogy nekem nincs ilyenem de soha nem is történik ilyen lassulás...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaKisember001 profilja