Letölthető az Advanced Uninstaller PRO legújabb változata

2012. június 10.
2.9541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Innovative Solutions a napokban bejelentette, hogy elkészült és immár letölthető az Advanced Uninstaller PRO rendszerkarbantartó alkalmazásuknak legfrissebb, 11.0-ás verziószámra fejlődött kiadása.

Az Advanced Uninstaller PRO egy ingyenes, a Microsoft Windows XP, Server, Vista és 7 operációs rendszerekre kihegyezett szoftver, amit elsősorban a makacs vagy sérült programok teljes körű uninstallálására fejlesztettek ki, de a kínálatában szerepelő 25-féle eszköznek köszönhetően az olyan feladatokat is képes maradéktalanul elvégezni, mint például a nemkívánatos böngésző-eszköztárak és pluginek, a nem működő Start menü bejegyzések, vagy akár a sérült registry bejegyzések eltávolítása.

Az Advanced Uninstaller PRO 11 kétségtelenül legszembeötlőbb újdonsága a teljes egészében átszabott megjelenése, ugyanis a fejlesztőcsapat a program arculatát a most készülő Microsoft Windows 8 Metro stílusához igazította, ami elmondásuk szerint így elődjénél már sokkal áttekinthetőbb és egyszerűbben használható lett.

Az "uninstall interfész" is alapos ráncfelvarráson esett át, az új verzióban lehetőség van a programokat dátum, név, vagy architektúra szerint is csoportosítani, emellett immár mind a 32 bites, mind pedig a 64 bites alkalmazások teljes támogatottságot élveznek. A Quick Cleaner funkció teljesen új "Delete Old Restore Points" és "Delete Old Restore Points" opciókkal gazdagodott.

A 11-0-ás kiadás már a Mozilla Firefox és Google Chrome böngészőkhöz is felkínálja a "Delete temporary files" karbantartó funkciót, de emellett még a Windows által felhalmozott felesleges fájlokat is hatékonyan képes detektálni, és persze megszabadulni tőlük. A 64 bites operációs rendszerek esetében a rendszerleíró adatbázis takarításáért felelő modul is továbbfejlesztett működéssel lett felruházva.

A most bejelentett verzió az angolon kívül már több nyelv kezelésére is fel van készítve. Az Advanced Uninstaller PRO legújabb 11.0-ás kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A telepített programok listája.

A telepített programok listája.



A registry tisztító modul.

A registry tisztító modul.



A programnak a Windows szolgáltatások kezelése sem jelent gondot.

A programnak a Windows szolgáltatások kezelése sem jelent gondot.


Az Advanced Uninstaller PRO 11.0 letöltése (18,8 MB).
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 18 napja

Shade írta:
Ja, ennek még van is viszonylag értelme, főleg windóznál
Csak annál konkrétan.mosolygó smiley

válasz erre

Shade

12 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ja, ennek még van is viszonylag értelme, főleg windóznál

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 19 napja

Jó progi, hasznos.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja