Letölthető a Wise Care 365 legfrissebb kiadása

2013. március 10.
2.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes segédprogramok sora a tegnapi napon újabb friss verzióra lépett taggal gazdagodott, ugyanis a WiseCleaner fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető a Wise Care 365 névre keresztelt szoftverüknek legfrissebb, immár 2.24 Build 180-as számozással ellátott kiadása.

A Wise Care 365 egy a Microsoft Windowsok alá fejlesztett ingyenes program - bár létezik fizetős Pro variánsa is -, aminek segítségével az operációs rendszeren különféle optimalizálásokat végezhet a felhasználó, de emellett használatával a kisebb-nagyobb hibák is könnyedén kijavíthatóak.

A most megszületett kiadás természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavításokon is, amik a changelog tanulsága szerint a 64 bites Windows XP felhasználóit érintették. Az említett operációs rendszernél a csapat sikeresen leszámolt a rendszer-visszaállítási pont létrehozásakor, valamint a registry töredezettségmentesítésénél felbukkanó bugokkal.

A szoftver nyelvi csomagjai is alapos frissítésen estek át, de emellett a Startup Manager modul is már újabb opcióval gazdagodott, mégpedig a régóta várt törlés funkcióval. A Wise Care 365 most bejelentett 2.24 Build 180-as verziója már letölthető ezen a linken keresztül.
4 hozzászólás

Raiden

12 éve, 4 napja

Az előző verziót kipróbáltam,nem rossz de én jobban szeretem más kis ügyes progikkal műteni az XP-m.

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 napja

Mennyi ingyenes cucc van már winre ismeglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

12 éve, 4 napja

Pont kapóra jön. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja