Letölthető a TeamViewer legfrissebb kiadása

2012. szeptember 01.
1.9731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A TeamViewer fejlesztőcsapata a napokban bejelentette, hogy elkészítették és immár letölthető a TeamViewer névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, 7.0.14484-es számozással jelölt végleges kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a TeamViewer egy gyors, egyszerűen kezelhető szoftver, amit kifejezetten a távoli számítógépekhez való csatlakozásra hegyeztek ki, így azokhoz interneten keresztül könnyedén hozzá lehet férni, vagy akár távolról támogatást nyújtani a felhasználójának. A program vonzó tulajdonsága, hogy személyes használatra teljesen ingyenes, de további előnyei még, hogy nem csak Microsoft Windows operációs rendszerek alá telepíthető, hanem létezik Mac OS X, Linux, sőt iPhone, iPad és Android készülékekre kihegyezett változata is.

A fent leírtakon kívül a szoftver többek között képes még távoli munkamenetekhez, vagy akár 25 főt magába foglaló megbeszélésekhez csatlakozni. Az új kiadás már újragondolt elrendezéssel érkezett meg, emellett a rendszer az optimalizáltabb, megbízhatóbb újraindítás képességével lett felvértezve. A hiányzó meghajtóra utaló téves üzenetekkel összefüggő bugokkal az illetékesek sikeresen leszámoltak, de ezen kívül persze az eddig felfedezett kisebb hibákat is sikeresen korrigálták.

A program működésén is további javításokat eszközöltek, ugyanis most már beérkező üzenetnél az éppen használt csevegőablak továbbra is fókuszban marad, ráadásul a fejlesztőcsapat a program főablakának viselkedését is finomították, ugyanis az bejövő csatlakozás esetén nem ugrik fel kis méretű állapotából. A TeamViewer most beharangozott 7.0.14484-es kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Letölthető a TeamViewer legfrissebb kiadása - 2. kép

A TeamViewer 7.0.14484 letöltése.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Baromi jó!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

RED írta:
Igen, távoli asztal van benne. De ez kicsit komolyabb, nem csak vezérlést biztosít távoli gépekhez, hanem például chat-et és közvetlenebb hozzáférést. mosolygó smiley
Hmmm igy már értem!mosolygó smiley Köszi!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Dehát ilyen van beépitve a winbe is nem?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja