Letölthető a System Explorer legfrissebb verziója

2012. december 13.
1.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Mister Group fejlesztőcsapata a napokban elérhetővé tette a népszerű System Explorer alkalmazásuknak legújabb kiadását, ami a módosítások és újítások eredményeként a 4.0.0-ás verziószámot kapta meg.

Aki esetleg nem ismerné, a System Explorer egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes szoftver, ami teljes részletességgel képes kilistázni a rendszer által futtatott folyamatokat és feladatokat, de emellett még a különféle aktív illesztőprogramokról, modulokról, megnyitott állományokról, automatikusan induló elemekről, illetve a Windows szolgáltatásokról is mindenre kiterjedő tájékoztatást tud adni.

A frissen elrajtolt kiadás kétségtelenül legszembetűnőbb újdonsága a felhasználói felületnél újonnan bevezetett színstílus, de ezek mellett a csapat természetesen a motorháztető alatt is jó néhány módosítást eszközölt, valamint a felhozatalból persze nem hiányoznak az immár kötelezőnek mondható hibajavítások sem.

Az átdolgozott moduloknak köszönhetően immár egy frissített "Performance" és egy továbbfejlesztett "Network" szekció fogadja a felhasználókat, de ezek mellett a lemezek és hálózatok használatáról tájékoztató rendszer is már megújult formájában van jelen. A frissen elkészült System Explorer 4.0.0 telepíthető és hordozható variánsai már letölthetőek az alábbi linkre kattintva.

A System Explorer 4.0.0 letöltése.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 4 hónapja

***** jó kis progi!

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kicsit csicsás lett de ettől még a legjobb monitorozó szoftver szerintem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja