Letölthető a SmartDefrag legfrissebb kiadása

2012. december 14.
2.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A friss verzióra lépett PC-s alkalmazások tábora a tegnapi napon újabb hasznos taggal bővült, ugyanis az IObit fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és letölthető az IObit SmartDefrag névre keresztelt szoftverüknek legújabb, 2.7.0.1163-as verziószámmal jelölt kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, az IObit SmartDefrag egy a Microsoft Windows operációs rendszerekhez fejlesztett lemeztöredezettség-mentesítő alkalmazás, ami a villámgyors működésével, az extra funkcióival, valamint a kis méretével tűnik ki a rivális programok sorából, ráadásul további kiváló tulajdonsága, hogy mindezek mellett teljesen ingyenesen beszerezhető.

A korábbi változatokkal összevetve az aktuális kiadás új funkciókat nem tartalmaz, viszont az eddigi képességeit alaposan feljavította a fejlesztőcsapat, na és emellett persze a menetrendszerű hibajavításokról sem feledkeztek meg. A továbbcsiszolt funkciók felsorolásában talán leglényegesebb pont a fejlesztett töredezettségmentesítő motor, de emellett a program még továbbjavított szilárdtest-meghajtó kompatibilitást, valamint jobb, gördülékenyebb működést garantáló feladatütemezőt is felvonultat. Az IObit SmartDefrag most megérkezett 2.7.0.1163-as kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az IObit SmartDefrag 2.7.0.1163 letöltése (4,8 MB).
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 27 napja

De jó hogy ezek más oprendszeren nem kellenek...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja