Letölthető a Slackel KDE legfrissebb kiadása

2013. június 23.
1.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A nem is olyan régen elrajtolt Slackel Openbox 3.0 után Dimitris Tzemos és fejlesztőcsapata ismét akcióba lendült, és bejelentették operációs rendszerüknek legfrissebb, KDE-4.10.4 "Live" kiadását, amit már persze mindenki számára elérhetővé is tettek, méghozzá 32 bites és 64 bites változatok formájában.

Aki esetleg nem ismerné, a Slackel egy ingyenes, a Slackware és Salix OS disztribúciókra épülő megoldás, ami az említett két ősének legelőnyösebb tulajdonságait hivatott egyetlen operációs rendszerbe sűríteni.

A Slackel live DVD a 3.9.5-ös LiveKernellel lett ellátva, míg alapesetben a hagyományos 3.9.5-ös rendszermag áll rendelkezésre, asztali környezetből pedig a KDE 4.10.4 fogadja a felhasználókat. A multimédiás alkalmazások területén a bejelentés megemlíti az új VLC 2.0.6, a Clementine 1.1.1 és a K3b 2.0.2-t, de a felhozatalból persze nem hiányzik még a Salix kodek-telepítő sem.

A program kínálatában természetesen az olyan népszerű alkalmazások is képviseltetik magukat, mint például a Firefox webböngésző, a Calligra, a Kopete, valamint a Pidgin. Az új Slackel KDE-4.10.4 már letölthető erre a linkre kattintva.
Slackel Openbox 3.0 után Dimitris Tzemos és fejlesztőcsapata ismét akcióba lendült, és bejelentették operációs rendszerüknek legfrissebb, KDE-4.10.4 "Live" kiadását, amit már persze mindenki számára elérhetővé is tettek, méghozzá 32 bites és 64 bites változatok formájában.'>
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ez a KDE de brutálisan szép...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja