Letölthető a Silver Lining második epizódja

2010. szeptember 26.
1.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Akik szeretik a kalandjátékokat, talán tudják, hogy egy lelkes csapat már kerek egy évtizede dolgozik Graham király legújabb kalandján, szám szerint a 9.

King Quest részen. Júliusban már elérhetővé vált az első epizód, most pedig itt van a második, ráadásul ingyen és bérmentve. A hivatalos, nem hivatalos rész a szerény Silver Lining névre hallgat ami mutatja a kiadó bizonyos megkötésekkel ment bele a dologba és a "nehogy már egy lelkes csapat folytassa azt, azt mi egyébként tíz éve nem akarunk" gondolatmenet veszélye is fenn áll.

Az egész dolog még az óperenciás hegyen túl kezdődött a nyolcvanas évek közepén, amikor a Sierra kiadta a King Quest című kalandjátékát és akkora sikert ért el vele, hogy 1998-ig újabb hét részt szült a dolog. A kilencediket ugyan tervbe vették, de a Sierra halála bizony megviselte a projectet, és így soha többet nem került szóba a folytatás. Ugyan lelkes amatőrök elkezdték hegeszteni de ezek a kezdeményezések általában abba is maradnak pár hónap után. Most viszont az Activision - akinél a jogok vannak - belement, hogy a játék megjelenhessen, ráadásul epizodikus formában, 3D-ben, valamint ingyenesen. A fejlesztő Phoenix Studio csak annyi megkötést kapott, hogy a produkció címében ne szerepeljen sem a King Quest brand, sem pedig a 9-es szám ami arra utalna, hogy ez az a bizonyos 9. rész.

Mindenesetre a játékot ki lehet próbálni bármilyen kockázat nélkül. Innen le is tölthetitek, hogy magatok nézzétek meg a végeredményt.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ezt nagyon derék dolognak tartom, hogy nem akarnak érte pénzt kihúzni az emberek zsebéből.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja