Letölthető a RegSeeker legfrissebb kiadása

2013. május 08.
1.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A PC-s alkalmazások tábora a napokban újabb hasznos taggal gyarapodott, méghozzá ezúttal HoverDesk fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik bejelentették a RegSeeker névre keresztelt alkalmazásuknak legújabb kiadását, ami a változtatások eredményeként immár a 2.50-es verziószámot viseli.

Ahogy azt már a neve is sejteti, a RegSeeker személyében egy a Microsoft Windowsok rendszerleíró-adatbázisának karbantartására kihegyezett programot tisztelhetünk, ami az említett feladaton kívül még képes menedzselni a telepített és a rendszerrel automatikusan induló szoftvereket, de emellett a kisebb-nagyobb rendszer-optimalizálások sem okoznak számára semmiféle problémát.

Az aktuális kiadás talán leglátványosabb újítása az átdolgozott grafikus felület, ám a felhozatalból persze nem hiányoznak a különféle hibajavítások sem, így például az asztali ikonok nyíl-szimbólumának eltávolításánál jelentkező bug is már a múlté. Habár még csak béta állapotban, de már az újdonságok között köszönthetjük a Windows 8 támogatást, amit a csapat kiegészített még többek között Firefox tisztítási képességgel is.

A registry karbantartásáért felelő modul az alapos optimalizálásoknak köszönhetően az eddiginél is hatékonyabb működéssel dicsekedhet, valamint a rendszer-információs panel is már feljavított képességekkel van jelen. A RegSeeker most beharangozott 2.50-es kiadása már letölthető erre a linkre kattintva.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Meglehetősen hasznos és okrétű programnak tűnik.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja