Letölthető a RecImg Manager legújabb kiadása

2013. január 09.
2.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Microsoft legfrissebb Windows 8 operációs rendszerére szabott alkalmazások tábora fokozatosan gyarapodik, ezúttal a RecImg fejlesztőcsapata jelentette be az új felületre szabott RecImg Manager programjuknak legújabb, immár 2.0.26222-es verziószámra fejlődött kiadását.

Ahogy azt már fentebb is írtuk, a RecImg Manager egy a Windows 8-ra írt ingyenes alkalmazás, aminek segítségével megakadályozható a kártevők vagy bármilyen más hiba okozta adatvesztés, ugyanis a program használatával könnyedén biztonsági mentés készíthető az operációs rendszerről.

A RecImg Manager azonban nem csak magát a Windows 8-at képes lementeni, hanem annak minden rendszerállományát, a programfájlokat, a beállításokat, valamint az összes telepített szoftvert is, így baj esetén a komplett munkakörnyezet egyszerűen visszaállítható.

A Windows 8 "Metro" felületére igazított alkalmazás most bejelentett kiadása persze alapos hibajavítás után érkezett meg, ám a felszámolt bugok listáját ezúttal nem közölte a csapat. A szoftver system-imaging motorja alapos optimalizáláson esett át, aminek köszönhetően a Windows biztonsági mentése, illetve annak visszaállítása lényegesen gyorsabb és hatékonyabb lett. A most bejelentett RecImg Manager 2.0.26222 már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A RecImg Manager 2.0.26222 letöltése (578 kB).
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Szerintem erre nagy szükség is lesz! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja